Over mij

Hoi, ik ben Wendy Kortekaas

Ik ben 37 jaar en woon in Uithoorn. Voorheen werkte ik bij de politie, maar na een 8-weekse Mindfulness training, die zoveel indruk op mij maakte en waar ik veel voordelen bij ervaarde, besloot ik mij hierin verder te scholen. Mindfulness is niet zweverig en als nuchtere dame wil ik anderen graag de voordelen van Mindfulness laten zien. Ik vind het een voorrecht om anderen mensen hier kennis mee te laten maken tijdens de 8-weekse training, ben je er klaar voor?

Wendy Kortekaas
Mijn reis

Het pad wat ik heb bewandeld

Mijn reis met Mindfulness begon toen ik zelf op zoek was naar manieren om meer balans en voldoening te vinden in mijn dagelijks leven. Door Mindfulness te beoefenen ontdekte ik de krachtige voordelen van deze eeuwenoude praktijk en besloot ik om anderen te helpen deze voordelen ook te ervaren. Sindsdien is mijn missie om Mindfulness toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust en welzijn.

 • 2016

  Yoga Docent, India

  200 uur durende opleiding tot Yoga docent bij Arhanta Yoga in India. Succesvol afgerond.

 • 2019

  Basisopleiding Mindfulnesstrainer MBSR

  Bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Succesvol afgerond.

 • 2020

  Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer MBSR

  Bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Succesvol afgerond en gecertificeerd bij Vereniging voor Mindfulness onder registratienummer 2022-9

Gecertificeerd Mindfulness Professional

Ik ben een Gecertificeerd Mindfulness Professional en heb ervaring met het lesgeven van beginners tot gevorderden. Mijn training is gebaseerd op de beste en meest actuele wetenschappelijke kennis over Mindfulness en is zo ontworpen om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van elke groep of individu.

Bekijk certificaat

Waarom zou je voor mij kiezen?

Of je nu een individu bent, een bedrijf of een team, ik bied Mindfulness training voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust, helderheid en geluk in het leven.

 • Veilige omgeving voor persoonlijke ontwikkeling

  In mijn programma's staat het creëren van een veilige omgeving voor deelnemers centraal, zodat ze zich op hun gemak voelen om zich open te stellen en zich te concentreren op hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • Vanuit passie en persoonlijke overtuiging

  Mijn passie voor Mindfulness komt voort uit mijn eigen ervaring met de voordelen ervan. Het is een waardevol instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Vanuit deze overtuiging kan ik een authentieke en betekenisvolle training bieden die bijdraagt aan de ontwikkeling van de deelnemers.

 • Persoonlijke benadering en aandacht

  Een persoonlijke benadering van Mindfulness training staat bij mij centraal. Ik besteed aandacht aan de individuele behoeften van deelnemers om ervoor te zorgen dat ze het meeste uit de training halen. Door mijn persoonlijke benadering creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers zich op hun gemak voelen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling met Mindfulness
Pleasure is always derived from something outside you, whereas joy arises from within.
Eckhart Tolle
© 2023 Wendy Kortekaas - Gecertificeerd bij VVM onder registratienummer 2022-9 - KVK: 89302796 - Algemene voorwaarden - Website door Jordy van den Aardweg