Tarieven

Investeer nu in jouw mentale welzijn

Bij individuele lessen is er volledig persoonlijke aandacht voor jou. Bij de groepslessen deel je de ervaring en leer je samen met anderen. Voor bedrijven is er een speciale training op maat.

Groepsles

Deel je ervaring en leer samen met anderen in een groep

 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
 • Online groepsles tot 10 personen
 • 8 bijeenkomsten van 2,5 uur
 • Bijeenkomsten volgens vast schema
 • Stilte middag of avond
 • Uitgeprint en online lesmateriaal
495/ per persoon

Individueel

Persoonlijke aandacht tijdens jouw Mindfulness training

 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
 • Online persoonlijk 1 op 1 les
 • 8 bijeenkomsten van 1,5 uur
 • Aangepast aan jouw agenda
 • Stilte middag of avond
 • Uitgeprint en online lesmateriaal
795/ per persoon

Bedrijfstraining

Teams in uw bedrijf weerbaarder maken tegen stress

 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
 • Online of bij jou op kantoor
 • Terugkerende training of eenmalig
 • Volledig aangepast aan jullie wensen
 • Voor teams binnen jouw bedrijf
Contactvoor prijs op maat
Wacht niet lang

Op 25 augustus start al een nieuwe groepsles

Ben jij klaar om jezelf te investeren en een meer bewust leven te leiden? Er zijn diverse startdata beschikbaar zodat je kan beginnen wanneer het jou uitkomt. Alle groepslessen worden online gegeven.

Vergoedingen

Investeer in jezelf met een Mindfulness training

Wist je dat een Mindfulness training kan bijdragen aan meer werkgeluk en minder ziekteverzuim? Het is daarom een goed idee om te onderzoeken of jouw werkgever of zorgverzekeraar de kosten hiervoor vergoedt.

Vergoeding via je werkgever

Als jouw werkgever graag investeert in jouw gezondheid, kan het zijn dat er geld gereserveerd is voor een opleidingsbudget. Dit budget kan ook gebruikt worden voor een Mindfulness training. Het is zeker de moeite waard om hierover te informeren bij jouw werkgever.

Vergoeding via je zorgverzekering

Omdat ik gecertificeerd ben bij Vereniging voor Mindfulness vergoeden sommige zorgverzekeraars de kosten voor een Mindfulness training geheel of gedeeltelijk. Het is verstandig om vooraf goed te informeren bij jouw zorgverzekeraar over de vergoedingen die zij bieden. Op Zorgwijzer.nl kan je een handig overzicht vinden.

En meer...
Benodigdheden

Benodigdheden voor een effectieve Mindfulness training

Om de online Mindfulness training succesvol te volgen, heb je een aantal dingen nodig. Zorg er ook voor dat je er voldoende tijd voor hebt.

Camera

Een belangrijk aspect van de training is dat ik jou feedback kan geven en iedereen kan observeren tijdens de oefeningen.

Microfoon

Om gemakkelijk instructies te kunnen geven en vragen te stellen en beantwoorden heb je een microfoon nodig.

Lesmateriaal

Ontvang je van mij en helpt om de theorie te begrijpen, bevat oefeningen, tips en tools die helpen om de oefeningen thuis te doen.

2,5 uur je aandacht

Zorg voor voldoende tijd en dat je tijdens de training op een rustig plekje zit waar je niet gestoord wordt.

FAQ

Veel gestelde vragen

Het kan zijn dat er iets nog niet duidelijk is. Geen probleem! Hieronder staan een aantal vragen en antwoorden die ik regelmatig krijg. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op.

Is een Mindfulness training duur?

Het hangt af van je persoonlijke perspectief. Voor sommige mensen kan Mindfulness training een aanzienlijke investering zijn, terwijl anderen het als een noodzakelijke uitgave beschouwen om te werken aan hun geestelijke gezondheid en welzijn.

Wanneer moet ik de Mindfulness training betalen?

Dat is afhankelijk van het type Mindfulness training. Zie mijn algemene voorwaarden voor alle informatie. Samenvattend, bij de groepslessen en individuele trainingen vraag ik je om vooraf te betalen. Uiterlijk een week na inschrijving ontvang je de factuur. Als je recht hebt op een vergoeding via je zorgverzekering gebruik je deze factuur om de kosten te declareren.

Vergoed mijn zorgverzekering de Mindfulness training?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de Mindfulness training. Je kunt dit navragen bij je zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekering en de voorwaarden die je zorgverzekeraar hanteert. Het is belangrijk om te vermelden dat ik ben aangesloten bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM) en dat ik een gecertificeerde Mindfulness trainer ben. Dit is belangrijk om te weten, omdat niet alle zorgverzekeraars alle Mindfulness trainers vergoeden.

Hoe ontvang ik een vergoeding van mijn zorgverzekering?

Heb je recht op een vergoeding, dan ontvang je na afloop van de training een factuur die je kunt declareren bij je zorgverzekering. Stuur de factuur (eventueel samen met een verwijsbrief van je huisarts of specialist) naar je zorgverzekeraar. Je ontvangt de vergoeding op je eigen bankrekening.

Pleasure is always derived from something outside you, whereas joy arises from within.
Eckhart Tolle
© 2023 Wendy Kortekaas - Gecertificeerd bij VVM onder registratienummer 2022-9 - KVK: 89302796 - Algemene voorwaarden - Website door Jordy van den Aardweg